Siden starten af corona-krisen har Byportalerne.dk indgået en aftale med Danske Bank om en kreditfacilitet til Byportalerne.dk. Generelt har Byportalerne.dk en god likviditet, men den ekstra kredit sikrer os, at vi kan videreføre vores vækstplaner samtidig med, at vi har mulighed for at stille en  corona-kredit på lb. 40 dage til rådighed for de af vore partnere, der har behov for dette i denne vanskelige tid.

Brug Byportalen, foto: ABW

Om samarbejdet udtaler Steen Dolberg, områdedirektør fra Danske Bank: ”Det har været vigtigt for os at bistå lokale erhvervsdrivende. Byportalerne.dk markedsfører lokale erhvervsdrivende online, og vi kan så ved samarbejdet med Byportalerne.dk indirekte give de lokale virksomheder lidt luft i hårde tider.”

Bestyrelsesformand Karl Iver Dahl-Madsen udtaler: ”Vi har haft en god dialog med Danske Bank, hvor vi oplever en god forretningsforståelse og en venlig og effektiv service. Det er selvsagt ren win-win, at vi sammen hjælper det lokale erhvervsliv.”

Direktør Signe Dahl Lumholt udtaler: ”Vores kunder har taget meget positivt imod muligheden for coronakredit, og det har også givet mersalg. Ikke alle vores kunder har haft brug for tilbuddet. Vi oplever i det hele taget stor viljestyrke hos lokale erhvervsdrivende. De vil igennem det her – og selv tror jeg også på en snarlig bedring i takt med, at meget mere nu genåbnes, og vores kunders kunder vil ud og bruge de penge, de ikke fik brugt i foråret, på lokale oplevelser.”