En byportal dækker alt hvad der sker i byen. I aktivitetskalenderen kan man finde foromtaler af begivenheder. Desuden bringes artikler og videoreportager om begivenheder, der har fundet sted. Byportalens kalender giver det mest fyldestgørende overblik over hvad der sker i området, fordi byportalen er i stand til at samle både kommercielle og ikke-kommercielle aktiviteter. Desuden giver byportalen et overblik over butikker og erhverv, spisesteder, seværdigheder, foreninger og kommunale institutioner.

Byportalen er for alle takket være de sponserede opslag fra vores partnere. Alle borgere, butikker og foreninger kan være med til at bestemme, hvad der skal på byportalens forside. Det kræver man sender tekst og billeder til redaktionen.

Der er tre primære målgrupper til en byportal:
1. Borgere forventer især at finde information om kommunale institutioner, butiksliv og foreningsliv.
a. Erhvervsdrivende vil ligesom de fleste borgere gerne handle lokalt og ønsker et overblik over kommunens virksomheder samt en særlig indgang til erhvervsstof.
b. Foreninger kan ligeledes få glæde af et samlet overblik mhp. evt. samarbejde.
2. Tilflyttere vil især gerne have information om bolig og job, og de vil gerne se, at de har kig på en by, hvor der sker noget.
3. Turister leder efter information om spisesteder, overnatning, seværdigheder, begivenheder og butiksliv.

Her kan du se en oversigt over byportalerne

Vores redaktionelle linje.

Har din by brug for en byportal? Kontakt Signe på tlf. 23 23 46 69 og hør mere om mulighederne.