Websitets ejer
www.byportalerne.dk er ejet af Byportalerne.dk ApS og Sjællandske Medier A/S
Direktør og chefredaktør: Signe Dahl Lumholt
Frederiksbergvej 59
4180 Sorø
Mobil 23 23 46 69
[email protected]

CVR: 36444908

Privatlivspolitik
Byportalerne.dk tager din ret til databeskyttelse alvorligt og ønsker, at du trygt kan bevæge dig rundt på vores sites og undersites, de nyhedsbreve vi udgiver, og sociale medier som er tilknyttet os.
Derfor har vi udarbejdet nedenstående privatlivspolitik samt vejledning i, hvad cookies er, og hvordan de anvendes på dette og sites.

Kontaktoplysninger
Byportalerne.dk er dataansvarlig i forhold til den indsamling og opbevaring af personoplysninger, der finder sted ved brug af virksomhedens digitale medier. Har du spørgsmål hertil, kan du henvende dig til:

Byportalerne.dk ApS
Frederiksbergvej 59
4180 Sorø
Mobil 23 23 46 69
[email protected]

Dine personlige oplysninger
Vores sites indsamler en række oplysninger om dig og din brug af vores digitale medier til forretningsmæssige og udviklingsmæssige formål.
Læs nærmere om disse i afsnittet “Vi har brug for dine oplysninger”.

De indsamlede oplysninger falder i to overordnede kategorier, 1. oplysninger du giver os og 2. oplysninger, vi indsamler automatisk:

1.a) personlige oplysninger, som du giver til os, om dit navn, adresse, telefonnummer, mail og evt. abonnementsnummer.
Disse oplysninger får vi, når du:
– foretager køb hos os
– registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev
– følger os på sociale medier
– deltager i konkurrencer m.m.

Du modtager nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig på byportalen, eller via maildialog med redaktionen.

Vi opbevarer din e-mail sikkert i Mailpoet (det er det program, vi sender vores nyhedsbreve fra), og din e-mail bruges udelukkende til nyhedsbreve fra os med udvalgte opslag på byportalen.

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid afmelde det ved at klikke på linket “afmeld” nederst i nyhedsbrevet eller sende en mail til redaktionen.

1.b) oplysninger om køn, alder, postnummer, interesser, holdninger, forbrug, kendskab til forskellige emner m.m..
Disse oplysninger får vi, hvis du:
– sender vores redaktioner en mail med personoplysninger i, eksempelvis et læserbrev, du ønsker udgivet på byportalen

Vi giver aldrig disse personlige oplysninger (1.a og 1.b.) videre til andre, med mindre du har givet tilladelse hertil.

Vi indsamler ikke dine personlige oplysninger (1.a og 1.b), uden at du selv har givet os disse oplysninger .

Oplysningerne under 1.a. bruges til at levere ydelser, du har bestilt.

Oplysningerne under 1.b. bruges til at lære dig og de øvrige brugere at kende som brugergruppe af byportalerne med henblik på udvikling af byportalerne.

2) oplysninger om adfærd på byportalerne.dk og tilknyttede sites – herunder hvordan du bevæger dig rundt på sitet og hvilken browsertype, du benytter.
Disse oplysninger indsamles automatisk v.h.a cookies (se afsnittet “Cookies”)

Disse oplysninger, der ikke er personligt identificerbare, indsamles for at analysere den samlede brugeradfærd på vores sites med henblik på at udvikle og forbedre sitet.
Disse oplysninger kan deles med tredjepart. Se hvilke under afsnittet “Samarbejdspartnere”.

Sådan beskytter vi dine personlige oplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine oplysninger opbevares på computere, som kun få, betroede medarbejdere har adgang til.
Computerne er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Det er ikke muligt at garantere 100 procents sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi har brug for dine oplysninger
Byportalerne.dk og tilknyttede sites indsamler oplysninger for at kunne:
– registrere og behandle dine bestillinger og betalinger
– opdatere vores sites og sende nyhedsbreve eller tilbud
relevante tilbud fra Byportalerne, herunder konkurrencer og tilbud til vores partnere og kundeemner
– afvikle rundspørger, konkurrencer mm
– udvikle og optimere byportalerne.dk og dets undersites

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger – eller tilgå allerede lagrede oplysninger – på brugerens pc, smartphone eller tablet, med det formål at indhente data om brugeren.

Når du klikker rundt på byportalerne.dk og vores undersites, registrerer din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie.
Disse cookies gør det muligt for byportalerne.dk og vores undersites at genkende din computer, når du senere besøger vores sites.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger informationerne fra cookies til at forbedre og udvikle websitet.
Cookies udveksles også med vores samarbejdspartnere.

Sådan kan du slette eller undgå cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder. Levetiden kan variere. Nogle cookies forsvinder, når du lukker browservinduet, andre bliver gemt i typisk 12 eller 24 måneder.

Cookies fornyes efter hvert besøg.

Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det altid muligt for dig at se og slette cookies. Det gør du i dine browserindstillinger.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan bruger vi cookies
Vi bruger cookies til at:
– indsamle statistik over hvor mange brugere, vi har
– følge vores brugeres adfærd

Det gør vi for at:
– udvikle og tilpasse indholdet på vores sites

Statistikken for vores sites bliver indsamlet ved hjælp af Google Analytics.
Statistikken bruges til at sammenligne trafikken på forskellige websites.
Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven og videregiver ikke personligt identificerbare oplysninger om enkeltpersoners internetadfærd, men kun i form af et samlet overblik.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Din accept
Du accepterer vores brug af cookies, når du bevæger dig rundt på byportalerne.dk og vores tilhørende sites.
Du kan til en enhver tid få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvad vi anvender dem til og hvordan du kan fravælge disse her. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Du er altid velkommen til at kontakte byportalerne.dk, hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies.
Du kan kontakte os på: [email protected]

Samarbejdspartnere
1. Annoncer
Byportalerne.dk samarbejder med følgende annoncenetværk:
Media Group Denmark ApS
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V.
Tel: +45 31 376 300
CVR. nr.: 35809295

Vi tager forbehold for ændringer og udbygning af listen.
Kontakt os for yderligere oplysninger på [email protected]

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg/

2 . Øvrige samarbejdspartnere
Byportalerne.dk har en række øvrige eksterne samarbejdspartnere, der leverer ydelser til eller modtager ydelser fra os.
Herunder:
Sjællandske Medier
WordPress
MailPoet
Event Calendar

Byportalerne.dk udveksler cookies med ovenstående samarbejdspartnere (1 og 2), der alle har forpligtet sig til at behandle dataene fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Dine rettigheder
I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at få disse rettet. Hvis du eksempelvis ønsker at få et billede af dig selv fjernet, bedes du sende linket til billedet til redaktionen medsamt dit ønske om at billedet slettes fra vores arkiv.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet eller blokeret oplysninger om dig, uagtet at den generelle sletningsfrist endnu ikke er indtruffet.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, med henblik på opfølgning af evt. retskrav, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over vores persondatapolitik og håndtering af cookies. Kan du henvende dig til:
Byportalerne.dk, Frederiksbergvej 59, 4180 Sorø, tlf. 23234669, mail [email protected]

Eller du kan indgive din klage her: http://minecookies.org/klageinstans/

Retningslinjerne
Vores medejer Sjællandske Medier er tilsluttet det fælles cookiemærke og forpligtiger sig herved til at følge de retningslinjer, der er fastsat af Foreningen af Danske Interaktive Medier, når det gælder behandlingen af personlige data og cookies.
Retningslinjerne for cookies er beskrevet på Minecookies.org.
Ovenstående retningslinjer er hentet fra Minecookies.org. De er gennemskrevet og uddybet i henhold til håndteringen af cookies hos os.

Opdatering af privatlivs- og cookiepolitik
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Opdateret marts 2019.