Byportalerne.dk er jævnligt på jagt efter nye talenter.

Redaktion

Er du en effektiv og kreativ skribent eller fotograf, kan du lave videoer, eller har du i det hele taget evner for at skabe se- og læsværdigt indhold på sociale medier, er du altid velkommen til at sende os dit cv med en kort motiveret mail, hvor du skriver, hvilke byer, du kan producere indhold for. Det er at behersker wordpress på brugerniveau. Vi søger primært deltidsredaktører.

Salg

Er du selvkørende sælger med erfaring fra online-verdenen, gerne som telesælger, og kan du se dig selv få succes med vores koncept, vil vi også meget gerne høre fra dig. Vi søger både sælgere på deltid og fuld tid. Hvis du vil arbejde på ren provisionsbasis kan du starte med det samme.

Franchise

Har du mod på at være iværksætter uden alt bøvlet med administration, kan du købe en franchise i en af vores byportaler. Du betaler er et beløb afhængig af byens og dermed markedets størrelse. Med dit kendskab til byen forestår du redaktion & salg. Vi sørger for fakturering, økonomistyring og teknologien. Vil deler derefter indtægterne i et aftalt forhold.

Alle vores medarbejdere har hjemmearbejdspladser og styrer selv deres arbejdstid. Du bliver målt på resultater!

Send din ansøgning til [email protected] / 23 23 46 69